ІБК “Центробуд”. Комплексне будівництво зі здачею об’єктів «під ключ»

ІБК “Центробуд”. Комплексне будівництво зі здачею об’єктів «під ключ»

Інвестиційно-будівельна компанія «Центробуд» – понад 21 рік споруджує об’єкти будь-якого ступеня складності та успішно здає їх в експлуатацію.
Основна спеціалізація ТОВ «ІБК «Центробуд» – організація комплексного будівництва зі здачею об’єктів «під ключ» та з виконанням основного переліку загально-будівельних робіт ресурсами самої компанії.
Саме завдяки такому досвіду та власному технічному і кадровому потенціалу ми забезпечили введення в експлуатацію вагомого переліку будівельних об’єктів в місті Києві та його околицях, починаючи з індивідуальної котеджної забудови та закінчуючи торгово-розважальними центрами і офісними комплексами найвищого рівня.
Ми надаємо допомогу у вирішенні будь-яких питань – починаючи з отримання оптимальних технічних умов (ТУ) та закінчуючи введенням об’єктів в експлуатацію. Подібна взаємодія дозволяє знайти оптимальні технічні та технологічні рішення для майбутнього проекту, найкоротшим шляхом погодити проектну документацію та впевнено вийти на етап будівництва.
Закономірним наслідком такої співпраці стає суттєве здешевлення будівництва за його належної якості та скорочення термінів реалізації всього проекту.
Напрацьований роками досвід та власний технічний потенціал дозволяє нам впевнено конкурувати та створювати нові проекти якісного екологічного житла в центральній частині столиці та в передмісті.
Інвестиційно-будівельна компанія «Центробуд» – надійний партнер в реалізації Ваших проектів!
Послуги:
✅ Генеральний підряд
✅ Девелопмент
✅ Продаж квартир
✅ Будівельні роботи
✅ Будівельна техніка
✅ Проектування
✅ Дизайн інтер’єрів
Адреса:
вул. Успішна 15 , Київ, Україна, 03189
Контакти:
+38 (044) 207-11-21
+38 (044) 207-11-23
Відділ постачання: mts@ibkcentrobud.com.ua

Share this post